| | | | | "Kiedy ludzie mówią mi, że kochają zwierzęta, a potem je krzywdzą lub zabijają, wtedy mówię im: Cieszę się, że to nie mnie kochacie!"
| | | | Marc Bekoff
|
POLECAMY:
 | | FUNDACJA VIVA |
 | | OTWARTE KLATKI |
 | | BASTA |
 | | WEGANIZM, SPRÓBUJESZ? |
 | | PETA |
 | | OSTATNIE POKOLENIE |
|
| |
Olej rzepakowy |
Ten składnik użyto w 4 przepisach.
|
Przeliczniki składnika:
łyżka to około: 10 mlszklanka to około: 220 ml
Opis składnika:
Olej rzepakowy jest cennym źródłem składników odżywczych, w tym nienasyconych kwasów tłuszczowych, takich jak omega-3 i omega-6, a także witamin, w tym witaminy E i K. Zawiera również fitosterole, które pomagają obniżać poziom cholesterolu. Olej rzepakowy, zwłaszcza ten tłoczony na zimno, jest polecany do spożycia ze względu na swoje właściwości prozdrowotne, w tym pozytywny wpływ na układ sercowo-naczyniowy i metabolizm.
|
|
|
| |
| | | | Gofry ziemniaczane z pesto...
| Makaron szpinakowy z tofu ...
| Ketchup domowy
| Pesto z rukoli
| Omlet ciecierzycowy
| Biegowy Trening Interwałow...
| Na ukraińskim Zakarpaciu -...
| Pasta pasztetowa z tofu
| Marchewka po Koreańsku na ...
| Tofu smażone w panierce
| Wiosenna odsłona czerwonej...
|
| | |