1. AKTYWIZM
  2. BLOG
  3. WYPRAWY
  4. JADŁO
  5. VIDEO
  6. KONTAKT
                      
 
"Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
 POLECAMY:
FUNDACJA VIVA
PETA
OSTATNIE POKOLENIE
WEGANIZM, SPRÓBUJESZ?
GRUPA BIWAKOWA
AV Polska
OTWARTE KLATKI
 
Zupy od najnowszych
chronologicznie   
alfabetycznie  | popularność  |  | losowo |
 Zupa dyniowa
Składniki: - jedna dynia Hokkaido, waga około 1 kg - około 2 l wody - 3 łyżki soczewicy czerwonej - 3 łyżki kaszy jaglanej - 3 łyżki drobnej suchej fasoli - jedna średnia pietruszk... więcej >>
 Zupa krem z dyni
Składniki: - jedna dynia Hokkaido ważąca około 1,5 kg (krem można też przyrządzić z dyni zwyczajnej, lub każdego innego gatunku dyni) - około 2 l wody - jedna średnia marchewka - je... więcej >>
 Nasz pomysł na szczawiówkę
Szczaw właśnie zaczął pięknie odrastać po zimowej porze, więc najwyższy czas na szczawiówkę 👍. Pamiętam, że od najmłodszych lat, zawsze bardzo lubiłem szczawiówkę. Jednak o... więcej >>
 Żurek wegański
Składniki: - 500 ml żurku - zakwas z butelki - 5 szt. ziemniaków - 1 marchew - 1 kostka tofu wędzonego - 1 cebula - 3 ząbki czosneku - 5 g chrzan tartego - majeranek suszony - piep... więcej >>
maksymalna ilość na stronie  
 
  PRZEPISY
PRZETWORY (7)

PRZEKĄSKI (7)

ZUPY (4)

DANIA GŁÓWNE (16)

DESERY (4)

ŚNIADANIA (4)

KOLACJE (9)

SAŁATKI (4)


Najnowsze przepisy

Najpopularniejsze jadło
______________________________

WSZYSTKIE PRZEPISY (34)

WSZYSTKIE WPISY BLOGA (23)
buy coffee.to/zielonewyprawy
Dziękujemy za Twoje wsparcie!
  

Pesto z rukoli


Omlet ciecierzycowy


Pesto z liści rzodkiewki


Cena Mleka czyli proces AI...


Marynowane kabaczki na pół...


Domowa pizza na zakwasie


Spaghetti z soczewicą w po...


Nasz pomysł na szczawiówkę...


Ładowarka rowerowa USB MD1...


Pierogi z rzodkiewką i tof...


Namiot Fjord Nansen Rekvik...


 
                    
© 2018-2025 #zielonewyprawy | Wszelkie prawa zastrzeżone.
        Korzystanie z bloga oznacza akceptację regulaminu.