1. AKTYWIZM
  2. BLOG
  3. WYPRAWY
  4. JADŁO
  5. VIDEO
  6. KONTAKT
                      
 
"Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrz±dzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
 POLECAMY:
OTWARTE KLATKI
PETA
ZIELONE KUJAWY
WEGANIZM, SPRÓBUJESZ?
AV Polska
BASTA
OSTATNIE POKOLENIE
 
Desery od najnowszych
chronologicznie   
alfabetycznie  | popularno¶ć  |  | losowo |
 Tarta porzeczkowo-agrestowa
Składniki: - 400 g m±ki pszennej - 250 g margaryny ro¶linnej (wegańskiej) - 150 g cukru do ciasta - 2 łyżki mleka ro¶linnego (waniliowego) - 500 g agrestu - 250 g cukru do agrestu... więcej >>
 Maliny prosto z krzaczków na talerzu
Makaron szpinakowy z twarożkiem tofu-malinowym i aromatyczn± siekana mięt± 🙂. Składniki: - ¶wieże maliny - kostka tofu naturalnego - makaron szpinakowy - ¶wieża mięta - cuk... więcej >>
 Klasyczne p±czki na weganie
Z poniżeszego przepisu wychodzi około 18 dużych p±czków. Składniki: 1 kg m±ki pszennej 100 g ¶wieżych drożdży 2 szklanki napoju sojowego 4 łyżki spirytusu 2/3 szklanki oleju 5 łyż... więcej >>
 Bezsernik cytrynowy z jagodami
Spód: - m±ka orkiszowa 150 g - m±ka pszenna 150 g - margaryna ro¶linna 100 g - olej kokosowy 100 g - cukier 100 g - płaska łyżeczka pasty waniliowej - 3 łyżki wody Mieszamy m±kę or... więcej >>
maksymalna ilo¶ć na stronie  
 
  PRZEPISY
PRZETWORY (7)

PRZEKˇSKI (7)

ZUPY (4)

DANIA GŁÓWNE (16)

DESERY (4)

¦NIADANIA (4)

KOLACJE (9)

SAŁATKI (4)


Najnowsze przepisy

Najpopularniejsze jadło
______________________________

WSZYSTKIE PRZEPISY (34)

WSZYSTKIE WPISY BLOGA (23)
buy coffee.to/zielonewyprawy
Dziękujemy za Twoje wsparcie!
  
Gorganica, czyli Gorgany o...


Cena Mleka czyli proces AI...


Dlaczego ¶piwory syntetycz...


Sos pomidorowo-warzywny ''...


Elbrus Talon - wyprawowe b...


Spaghetti z soczewic± w po...


Ładowarka rowerowa USB MD1...


Rockland Poncho Storm - re...


Beskid Wyspowy i Gorce od ...


Gulasz z żółciaka siarkowe...



Ketchup domowy


 
                    
© 2018-2025 #zielonewyprawy | Wszelkie prawa zastrzeżone.
        Korzystanie z bloga oznacza akceptację regulaminu.