| | | |
| "Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
|
| |
POLECAMY:
| | ZIELONE KUJAWY |
| | OTWARTE KLATKI |
| | GRUPA BIWAKOWA |
| | BASTA |
| | AV Polska |
| | FUNDACJA VIVA |
| | WEGANIZM, SPRÓBUJESZ? |
|
| |
Pesto z liści rzodkiewki
|
Opis przygotowania:
Składniki:
- liście rzodkiewki z jednego pęczka
- słonecznik łuskany 100 g
- jeden ząbek czosnku
- dwie łyżki oleju lub oliwy
- pieprz
- sól
Przygotowanie:
Nasiona słonecznik namoczyć w wodzie przez kilka godzin, następnie odlać pozostałą wodę. Na koniec wszystkie składniki miksujemy razem w blenderze, na masę o ulubionej konsystencji.
Smacznego!
|
Kategorie do których dodano przepis:
PRZEKĄSKI
|
|
Autor: Łukasz dodano dnia 22.04.2020r. (o godzinie: 13:42)
Autor oświadczył, że wpis nie został z nikąd skopiowany.
|
|
|
| Popularność: |
| | |
|
| |
| | | | ''Bigos'' z cukinii lub ka...
| 2 października - Światowy ...
| Zupa dyniowa
| Grillowany bakłażan z humm...
| Pesto z rukoli
| Bezsernik cytrynowy z jago...
| Tofu smażone w panierce
| Hummus klasyczny
| Sałatka z zielonych pomido...
| La Sportiva TXS GTX - wega...
| Sos pomidorowo-warzywny ''...
|
| | |