| | | | | "Kiedy ludzie mówią mi, że kochają zwierzęta, a potem je krzywdzą lub zabijają, wtedy mówię im: Cieszę się, że to nie mnie kochacie!"
| | | | Marc Bekoff
|
POLECAMY:
 | | WEGANIZM, SPRÓBUJESZ? |
 | | OSTATNIE POKOLENIE |
 | | OTWARTE KLATKI |
 | | AV Polska |
 | | BASTA |
 | | FUNDACJA VIVA |
|
| |
Suszone podgrzybki |
Ten składnik użyto w 1 przepisie.
|
Przeliczniki składnika:
sztuka mała to około: 1 gsztuka średnia to około: 3 gsztuka duża to około: 5 g
Opis składnika:
Suszone podgrzybki to smaczny i wartościowy składnik diety, bogaty w witaminy, minerały i białko. Mają niski indeks glikemiczny i wspomagają trawienie dzięki zawartości błonnika. Suszone podgrzybki stanowią świetne źródło witamin z grupy B, w tym niacyny (B3) i ryboflawiny (B2), a także minerałów takich jak potas, fosfor, miedź i selen.
Są doskonałym dodatkiem do zup, sosów, risotto, bigosów i innych dań. Dzięki suszeniu, grzyby zachowują swoje walory smakowe i odżywcze przez długi czas.
|
|
|
| |
| | | | Zupa krem z dyni
| Duszona kasza jaglana z bo...
| Namiot Lanshan 2 Plus, czy...
| Kwietniowa Połonina Piskon...
| Grillowany bakłażan z humm...
| Zupa dyniowa
| Jaki namiot kupić i jak do...
| Inny pomysł na szczawiówkę...
| Pesto z rukoli
| Wegański ''Bigos'' z cukin...
| Elbrus Talon - wyprawowe b...
|
| | |