1. AKTYWIZM
  2. BLOG
  3. WYPRAWY
  4. JADŁO
  5. VIDEO
  6. KONTAKT
                      
 
"Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
 POLECAMY:
GRUPA BIWAKOWA
AV Polska
OSTATNIE POKOLENIE
FUNDACJA VIVA
WEGANIZM, SPRÓBUJESZ?
PETA
BASTA
 
Składnik przepisów

 
Makaron spaghetti z pszenicy durum

 
Ten składnik użyto w 1 przepisie.
Wartości odrzywcze w   g (zmień porcję) składnika:
Watrość energetyczna 350 kcal (1464 kJ)
Białko 13 g
Tłuszcze 1.6 g
Węglowodany 69 g
Błonnik 0 g
kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
cukry 4.1 g
Przeliczniki składnika:
opakowanie to około: 500 g
Ten składnik użyto w 1 przepisie:
 
  PRZEPISY
PRZETWORY (7)

PRZEKĄSKI (7)

ZUPY (4)

DANIA GŁÓWNE (16)

DESERY (4)

ŚNIADANIA (4)

KOLACJE (9)

SAŁATKI (4)


Najnowsze przepisy

Najpopularniejsze jadło
______________________________

WSZYSTKIE PRZEPISY (34)

WSZYSTKIE WPISY BLOGA (23)
buy coffee.to/zielonewyprawy
Dziękujemy za Twoje wsparcie!
  
Namiot Fjord Nansen Rekvik...


Grillowany bakłażan z humm...


Sałatka z zielonych pomido...


''Gyros'' z bakłażana


Marynowane grillowane kaba...



Hummus klasyczny


Wiosenna odsłona Czerwonej...


Spaghetti z soczewicą w po...


Omlet ciecierzycowy


Na późnoletnim Świdowcu


Gulasz z żółciaka siarkowe...


 
                    
© 2018-2025 #zielonewyprawy | Wszelkie prawa zastrzeżone.
        Korzystanie z bloga oznacza akceptację regulaminu.