| | | | | "Kiedy ludzie mówią mi, że kochają zwierzęta, a potem je krzywdzą lub zabijają, wtedy mówię im: Cieszę się, że to nie mnie kochacie!"
| | | | Marc Bekoff
|
POLECAMY:
 | | AV Polska |
 | | OTWARTE KLATKI |
 | | WEGANIZM, SPRÓBUJESZ? |
 | | FUNDACJA VIVA |
 | | OSTATNIE POKOLENIE |
 | | ZIELONE KUJAWY |
|
| |
Pasta pasztetowa z tofu
|
Opis przygotowania:
Składniki:
- 1 kostka Tofu
- 50 ml oleju
- 40 g cebulki prażonej
- 2 łyżki płatków drożdżowych
- 20 ml sosu sojowego
Przygotowanie:
Wszystkie składniki dokładnie miksujemy w blenderze. Pasta najlepiej smakuje po kilku godzinach w lodówce, kiedy wszystkie składniki się "przegryzą".
Smacznego!
|
Czas przygotowania: do 15 min. |
Dodatkowe uwagi i wskazówki:
Jeśli chcemy uzyskać pastę z lekkim posmakiem wędzonki, wystarczy użyć w przepisie tofu wędzonego, zamiast tofu naturalnego.
|
|
Autor: Łukasz dodano dnia: 01.11.2023
Autor oświadczył, że wpis nie został z nikąd skopiowany.
|
|
|
| Popularność: |
 | | |
|
| |
| | | | Zupa dyniowa
| Zimowa sałatka z kalarepy
| Wiosenna odsłona czerwonej...
| Elbrus Talon - wyprawowe b...
| Bigos tradycyjny na wegani...
| Coleman Cobra 2 - namiot s...
| Makaron szpinakowy z tofu ...
| Żurek wegański
| Marchewka po Koreańsku na ...
| Namiot Fjord Nansen Rekvik...
| Gulasz z żółciaka siarkowe...
|
| | |