| | | | | "Kiedy ludzie mówią mi, że kochają zwierzęta, a potem je krzywdzą lub zabijają, wtedy mówię im: Cieszę się, że to nie mnie kochacie!"
| | | | Marc Bekoff
|
POLECAMY:
 | | FUNDACJA VIVA |
 | | BASTA |
 | | GRUPA BIWAKOWA |
 | | PETA |
 | | OTWARTE KLATKI |
 | | AV Polska |
|
| |
Pasta pasztetowa z tofu
|
Opis przygotowania:
Składniki:
- 1 kostka Tofu
- 50 ml oleju
- 40 g cebulki prażonej
- 2 łyżki płatków drożdżowych
- 20 ml sosu sojowego
Przygotowanie:
Wszystkie składniki dokładnie miksujemy w blenderze. Pasta najlepiej smakuje po kilku godzinach w lodówce, kiedy wszystkie składniki się "przegryzą".
Smacznego!
|
Czas przygotowania: do 15 min. |
Dodatkowe uwagi i wskazówki:
Jeśli chcemy uzyskać pastę z lekkim posmakiem wędzonki, wystarczy użyć w przepisie tofu wędzonego, zamiast tofu naturalnego.
|
|
Autor: Łukasz dodano dnia: 01.11.2023
Autor oświadczył, że wpis nie został z nikąd skopiowany.
|
|
|
| Popularność: |
 | | |
|
| |
| | | | Sos pomidorowo-warzywny ''...
| Zimowa sałatka z kalarepy
| Deuter Aircontact Pro 60+1...
| Hummus klasyczny
| Omlet ciecierzycowy
| Ketchup domowy
| Marynowane grillowane kaba...
| Bezsernik cytrynowy z jago...
| Wiosenna odsłona czerwonej...
| La Sportiva TXS GTX - wega...
| Beskid Wyspowy i Gorce - o...
|
| | |