1.  Patronite
  2. JADŁO
  3. WYPRAWY
  4. BLOG
  5. VIDEO
  6. KONTAKT
                    
 
"Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
 POLECAMY:

ZIELONE KUJAWY
OTWARTE KLATKI
GRUPA BIWAKOWA
BASTA
AV Polska
FUNDACJA VIVA
WEGANIZM, SPRÓBUJESZ?
 
Składnik przepisów

  
Pesto z rukoli

 
Ten składnik użyto w 1 przepisie.
Wartości odrzywcze w   g (zmień porcję) składnika:
Watrość energetyczna 313 kcal (1310 kJ)
Białko 9.7 g
Tłuszcze 26.7 g
Węglowodany 13.9 g
Błonnik 3.4 g
kwasy tłuszczowe nasycone 3.5 g
cukry 2.7 g
Przeliczniki składnika:
łyżka to około: 20 g
Opis składnika:
Ten składnik jest jednocześnie gotowym przepisem, którego pełen opis znajduje się pod linkiem: www.naveganie.pl/przepis.php?cod=51114&zm=pesto-z-rukoli
Ten składnik użyto w 1 przepisie:
 
  PRZEPISY
PRZETWORY (7)

PRZEKĄSKI (7)

ZUPY (4)

DANIA GŁÓWNE (16)

DESERY (4)

ŚNIADANIA (4)

KOLACJE (9)

SAŁATKI (4)


Najnowsze przepisy

Najpopularniejsze jadło
______________________________

WSZYSTKIE PRZEPISY (34)

WSZYSTKIE WPISY BLOGA (21)
  
Sos pomidorowo-warzywny ''...


Beskid Wyspowy i Gorce od ...


Domowa pizza na zakwasie


Gofry ziemniaczane z pesto...



Hummus klasyczny


Elbrus Talon - wyprawowe b...


Marchewka po Koreańsku na ...


''Bigos'' z cukinii lub ka...


Namiot Fjord Nansen Rekvik...


Makaron z wędzonym tofu, g...


La Sportiva TXS GTX - wega...


 
                    
© 2019-2024 #zielonewyprawy | Wszelkie prawa zastrzeżone.
        Korzystanie z bloga oznacza akceptację regulaminu.