1. AKTYWIZM
  2. BLOG
  3. WYPRAWY
  4. STRAWA
  5. VIDEO
  6. KONTAKT
                      
 
"Kiedy ludzie mówią mi, że kochają zwierzęta, a potem je krzywdzą lub zabijają, wtedy mówię im: Cieszę się, że to nie mnie kochacie!"
Marc Bekoff 
 POLECAMY:
OSTATNIE POKOLENIE
BASTA
AV Polska
OTWARTE KLATKI
FUNDACJA VIVA
GRUPA BIWAKOWA
 
Składnik przepisów

 
Pasta waniliowa (dr.Oetker)

 
Ten składnik użyto w 1 przepisie.
Wartości odżywcze składnika w porcji: g  (możesz zmienić porcję do przeliczenia)
Watrość energetyczna 229 kcal (958 kJ)
Białko 0.1 g
Tłuszcze 0.1 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 0 g
Przeliczniki składnika:
łyżeczka to około: 3 g
łyżka to około: 10 g
Opis składnika:
Pasta waniliowa (dr.Oetker) powstaje z wanilii Bourbon pochodzącej w królestwa wanilii, Madagaskaru. Wraz ze swoimi naturalnymi ziarenkami, w wygodnej formie gładkiego żelu, aromatyzuje nadając esencjonalny i intensywny waniliowy smak wypiekom oraz deserom. Doskonale rozprowadza się w ciastach i kremach.
Ten składnik użyto w 1 przepisie:
 
  PRZEPISY
ŚNIADANIA (5)

SAŁATKI (4)

DANIA GŁÓWNE (17)

ZUPY (4)

KOLACJE (10)

PRZEKĄSKI (8)

DESERY (4)

PRZETWORY (7)


Najnowsze przepisy

Najpopularniejsze przepisy
______________________________

WSZYSTKIE PRZEPISY (36)

WSZYSTKIE WPISY BLOGA (25)
  SKŁADNIKI PRZEPISÓW
  
Deuter Aircontact Pro 60+1...


Zimowa sałatka z kalarepy


Pierogi z tofu i rzodkiewk...


Pasta pasztetowa z tofu


Omlet ciecierzycowy


Cena Mleka, czyli proces A...


Bezsernik cytrynowy z jago...


La Sportiva TXS GTX - wega...


Gorganica, czyli Gorgany o...



Zupa krem z dyni


Wiosenna odsłona czerwonej...


 
                    
© 2018-2025 #zielonewyprawy | Wszelkie prawa zastrzeżone.
        Korzystanie z bloga oznacza akceptację regulaminu.