| | | | | "Kiedy ludzie mówią mi, że kochają zwierzęta, a potem je krzywdzą lub zabijają, wtedy mówię im: Cieszę się, że to nie mnie kochacie!"
| | | | Marc Bekoff
|
POLECAMY:
 | | ZIELONE KUJAWY |
 | | BASTA |
 | | OSTATNIE POKOLENIE |
 | | FUNDACJA VIVA |
 | | OTWARTE KLATKI |
 | | AV Polska |
|
| |
Pasta waniliowa (dr.Oetker) |
Ten składnik użyto w 1 przepisie.
|
Przeliczniki składnika:
łyżeczka to około: 3 głyżka to około: 10 g
Opis składnika:
Pasta waniliowa (dr.Oetker) powstaje z wanilii Bourbon pochodzącej w królestwa wanilii, Madagaskaru. Wraz ze swoimi naturalnymi ziarenkami, w wygodnej formie gładkiego żelu, aromatyzuje nadając esencjonalny i intensywny waniliowy smak wypiekom oraz deserom. Doskonale rozprowadza się w ciastach i kremach.
|
|
|
| |
| | | | Bigos tradycyjny na wegani...
| Bezsernik cytrynowy z jago...
| Marchewka po Koreańsku na ...
| Namiot Fjord Nansen Rekvik...
| Żurek wegański
| Omlet ciecierzycowy
| Hummus klasyczny
| Duszona kasza jaglana z bo...
| Zupa krem z dyni
| Pierogi z tofu i rzodkiewk...
| Bezkresne połoniny na późn...
|
| | |