1.  Patronite
  2. JADŁO
  3. WYPRAWY
  4. BLOG
  5. VIDEO
  6. KONTAKT
                    
 
"Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
 POLECAMY:

ZIELONE KUJAWY
OTWARTE KLATKI
GRUPA BIWAKOWA
BASTA
AV Polska
FUNDACJA VIVA
WEGANIZM, SPRÓBUJESZ?
 
wpis w kategorii - Jadło
Maliny prosto z krzaczków na talerzu
Makaron szpinakowy z twarożkiem tofu-malinowym i aromatyczną siekana miętą 🙂.

Składniki:
- świeże maliny
- kostka tofu naturalnego
- makaron szpinakowy
- świeża mięta
- cukier
- sól

Maliny i tofu rozdrabniamy, np. widelcem, i mieszamy razem z odrobiną cukru w forę twarożku. Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie i odcedzamy.
Podajemy z twarożkiem tofu-malinowym, świeżo siekną miętą i malinami 😋.

Smacznego!
Kategorie do których dodano przepis:
DANIA GŁÓWNE | DESERY
Autor: Łukasz
dodano dnia 22.08.2021r.
(o godzinie: 22:59)
Autor oświadczył, że wpis nie został z nikąd skopiowany.
 
  Popularność:
 
  PRZEPISY
PRZETWORY (7)

PRZEKĄSKI (7)

ZUPY (4)

DANIA GŁÓWNE (16)

DESERY (4)

ŚNIADANIA (4)

KOLACJE (9)

SAŁATKI (4)


Najnowsze przepisy

Najpopularniejsze jadło
______________________________

WSZYSTKIE PRZEPISY (34)

WSZYSTKIE WPISY BLOGA (21)
  
''Bigos'' z cukinii lub ka...


Beskid Wyspowy i Gorce od ...


Kwietniowa Połonina Piskon...


Fasolka po bretońsku na we...


''Gyros'' z bakłażana


Biegowy Trening Interwałow...


Marchewka po Koreańsku na ...


Coleman Cobra 2 - namiot s...


Wiosenna odsłona Czerwonej...


Elbrus Talon - wyprawowe b...


Gorganica, czyli Gorgany o...


 
                    
© 2019-2024 #zielonewyprawy | Wszelkie prawa zastrzeżone.
        Korzystanie z bloga oznacza akceptację regulaminu.