| | | |
| "Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
|
| |
POLECAMY:
| | ZIELONE KUJAWY |
| | OTWARTE KLATKI |
| | GRUPA BIWAKOWA |
| | BASTA |
| | AV Polska |
| | FUNDACJA VIVA |
| | WEGANIZM, SPRÓBUJESZ? |
|
| |
Maliny prosto z krzaczków na talerzu
|
Makaron szpinakowy z twarożkiem tofu-malinowym i aromatyczną siekana miętą 🙂.
Składniki:
- świeże maliny
- kostka tofu naturalnego
- makaron szpinakowy
- świeża mięta
- cukier
- sól
Maliny i tofu rozdrabniamy, np. widelcem, i mieszamy razem z odrobiną cukru w forę twarożku. Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie i odcedzamy.
Podajemy z twarożkiem tofu-malinowym, świeżo siekną miętą i malinami 😋.
Smacznego!
|
Autor: Łukasz dodano dnia 22.08.2021r. (o godzinie: 22:59)
Autor oświadczył, że wpis nie został z nikąd skopiowany.
|
|
|
| Popularność: |
| | |
|
| |
| | | | ''Bigos'' z cukinii lub ka...
| Beskid Wyspowy i Gorce od ...
| Kwietniowa Połonina Piskon...
| Fasolka po bretońsku na we...
| ''Gyros'' z bakłażana
| Biegowy Trening Interwałow...
| Marchewka po Koreańsku na ...
| Coleman Cobra 2 - namiot s...
| Wiosenna odsłona Czerwonej...
| Elbrus Talon - wyprawowe b...
| Gorganica, czyli Gorgany o...
|
| | |