1. AKTYWIZM
  2. BLOG
  3. WYPRAWY
  4. STRAWA
  5. VIDEO
  6. KONTAKT
                      
 
"Kiedy ludzie mówią mi, że kochają zwierzęta, a potem je krzywdzą lub zabijają, wtedy mówię im: Cieszę się, że to nie mnie kochacie!"
Marc Bekoff 
 POLECAMY:
OSTATNIE POKOLENIE
OTWARTE KLATKI
PETA
ZIELONE KUJAWY
FUNDACJA VIVA
WEGANIZM, SPRÓBUJESZ?
 
Wpis w kategorii - STrawa
Makaron szpinakowy z tofu i malinami
Makaron szpinakowy z tofu-twarożkiem malinowym i aromatyczną siekana miętą 🙂.
Składniki:
- świeże maliny
- 1 kostka tofu naturalnego
- makaron szpinakowy
- świeża mięta
- cukier
- sól

Maliny i tofu rozdrabniamy, np. widelcem, i mieszamy razem z odrobiną cukru w forę twarożku. Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie i odcedzamy.
Podajemy z twarożkiem tofu-malinowym, świeżo siekną miętą i malinami 😋.

Smacznego!
Kategorie do których dodano przepis:
DANIA GŁÓWNE | DESERY
Autor: Łukasz
dodano dnia: 22.08.2021
Autor oświadczył, że wpis nie został z nikąd skopiowany.
 
  Popularność:
 
  PRZEPISY
ŚNIADANIA (5)

SAŁATKI (4)

DANIA GŁÓWNE (17)

ZUPY (4)

KOLACJE (10)

PRZEKĄSKI (8)

DESERY (4)

PRZETWORY (7)


Najnowsze przepisy

Najpopularniejsze przepisy
______________________________

WSZYSTKIE PRZEPISY (36)

WSZYSTKIE WPISY BLOGA (25)
  SKŁADNIKI PRZEPISÓW
  
Zimowa sałatka z kalarepy


Namiot Lanshan 2 Plus, czy...


Bezkresne połoniny na późn...


Wielka Fatra - najdziksze ...


Marynowane kabaczki na pół...



Pesto z rukoli


Na ukraińskim Zakarpaciu -...


Bezsernik cytrynowy z jago...


Bigos tradycyjny na wegani...


Sałatka z zielonych pomido...


Pieszo przez Bory Tucholsk...


 
                    
© 2018-2025 #zielonewyprawy | Wszelkie prawa zastrzeżone.
        Korzystanie z bloga oznacza akceptację regulaminu.