1.  Patronite
  2. JADŁO
  3. WYPRAWY
  4. BLOG
  5. VIDEO
  6. KONTAKT
                    
 
"Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
 POLECAMY:

ZIELONE KUJAWY
OTWARTE KLATKI
GRUPA BIWAKOWA
BASTA
AV Polska
FUNDACJA VIVA
WEGANIZM, SPRÓBUJESZ?
 
Składnik przepisów

 
Cebula (świeża)

 
Ten składnik użyto w 6 przepisach.
Wartości odrzywcze w   g (zmień porcję) składnika:
Watrość energetyczna 40 kcal (167 kJ)
Białko 1 g
Tłuszcze 0 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 1.7 g
kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
cukry 4.2 g
Przeliczniki składnika:
sztuka mała to około: 70 g
sztuka średnia to około: 115 g
sztuka duża to około: 150 g
Opis składnika:
Cebula (świeża) należy do warzyw, które są idealnymi przekąskami i dodatkami do posiłków dla osób dbających o swoją sylwetkę.
Ten składnik użyto w 6 przepisach:
 
  PRZEPISY
PRZETWORY (7)

PRZEKĄSKI (7)

ZUPY (4)

DANIA GŁÓWNE (16)

DESERY (4)

ŚNIADANIA (4)

KOLACJE (9)

SAŁATKI (4)


Najnowsze przepisy

Najpopularniejsze jadło
______________________________

WSZYSTKIE PRZEPISY (34)

WSZYSTKIE WPISY BLOGA (21)
  
Pierogi z rzodkiewką i tof...


Wiosenna odsłona Czerwonej...


25 listopada - Dzień bez f...


Połonina Borżawa jesienią


Biegowy Trening Interwałow...


Bezsernik cytrynowy z jago...


Elbrus Talon - wyprawowe b...


Makaron z wędzonym tofu, g...


Gofry ziemniaczane z pesto...


Tofu smażone w panierce


Coleman Cobra 2 - namiot s...


 
                    
© 2019-2024 #zielonewyprawy | Wszelkie prawa zastrzeżone.
        Korzystanie z bloga oznacza akceptację regulaminu.