1.  Patronite
  2. JADŁO
  3. WYPRAWY
  4. BLOG
  5. VIDEO
  6. KONTAKT
                    
 
"Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
 POLECAMY:

ZIELONE KUJAWY
OTWARTE KLATKI
GRUPA BIWAKOWA
BASTA
AV Polska
FUNDACJA VIVA
WEGANIZM, SPRÓBUJESZ?
 
Składnik przepisów

 
Dynia Hokkaido

 
Ten składnik użyto w 2 przepisach.
Wartości odrzywcze w   g (zmień porcję) składnika:
Watrość energetyczna 43 kcal (180 kJ)
Białko 0.9 g
Tłuszcze 0.1 g
Węglowodany 11.2 g
Błonnik 1.8 g
kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
cukry 1.3 g
Przeliczniki składnika:
sztuka mała to około: 1000 g
sztuka średnia to około: 1500 g
sztuka duża to około: 2000 g
Ten składnik użyto w 2 przepisach:
 
  PRZEPISY
PRZETWORY (7)

PRZEKĄSKI (7)

ZUPY (4)

DANIA GŁÓWNE (16)

DESERY (4)

ŚNIADANIA (4)

KOLACJE (9)

SAŁATKI (4)


Najnowsze przepisy

Najpopularniejsze jadło
______________________________

WSZYSTKIE PRZEPISY (34)

WSZYSTKIE WPISY BLOGA (21)
Wspieraj na buy coffee.to
Dziękujemy za Twoje wsparcie!
  
''Bigos'' z cukinii lub ka...



Hummus klasyczny


Cena Mleka czyli proces AI...


Tarta porzeczkowo-agrestow...


Wielka Fatra najdziksze sł...


''Gyros'' z bakłażana



Żurek wegański


2 października - Światowy ...


Grillowany bakłażan z humm...


Zielona surówka czerwcowa


Pierogi z rzodkiewką i tof...


 
                    
© 2019-2024 #zielonewyprawy | Wszelkie prawa zastrzeżone.
        Korzystanie z bloga oznacza akceptację regulaminu.