| | | |
| "Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
|
| |
POLECAMY:
 | | GRUPA BIWAKOWA |
 | | BASTA |
 | | AV Polska |
 | | FUNDACJA VIVA |
 | | WEGANIZM, SPRÓBUJESZ? |
 | | PETA |
 | | ZIELONE KUJAWY |
|
| |
Maliny prosto z krzaczków na talerzu
|
Makaron szpinakowy z twarożkiem tofu-malinowym i aromatyczną siekana miętą 🙂.
Składniki:
- świeże maliny
- kostka tofu naturalnego
- makaron szpinakowy
- świeża mięta
- cukier
- sól
Maliny i tofu rozdrabniamy, np. widelcem, i mieszamy razem z odrobiną cukru w forę twarożku. Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie i odcedzamy.
Podajemy z twarożkiem tofu-malinowym, świeżo siekną miętą i malinami 😋.
Smacznego!
|
Autor: Łukasz dodano dnia: 22.08.2021
Autor oświadczył, że wpis nie został z nikąd skopiowany.
|
|
|
| Popularność: |
 | | |
|
| |
| | | | Spaghetti z soczewicą w po...
| 25 listopada - Dzień bez f...
| Hummus klasyczny
| Roślinne klopsy a'la z Ike...
| Elbrus Talon - wyprawowe b...
| Klasyczne pączki na wegani...
| Sałatka z zielonych pomido...
| Domowa pizza na zakwasie
| 2 października - Światowy ...
| ''Gyros'' z bakłażana
| Gulasz z żółciaka siarkowe...
|
| | |