1. AKTYWIZM
  2. BLOG
  3. WYPRAWY
  4. JADŁO
  5. VIDEO
  6. KONTAKT
                      
 
"Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
 POLECAMY:
GRUPA BIWAKOWA
BASTA
AV Polska
FUNDACJA VIVA
WEGANIZM, SPRÓBUJESZ?
PETA
ZIELONE KUJAWY
 
wpis w kategorii - Jadło
Maliny prosto z krzaczków na talerzu
Makaron szpinakowy z twarożkiem tofu-malinowym i aromatyczną siekana miętą 🙂.

Składniki:
- świeże maliny
- kostka tofu naturalnego
- makaron szpinakowy
- świeża mięta
- cukier
- sól

Maliny i tofu rozdrabniamy, np. widelcem, i mieszamy razem z odrobiną cukru w forę twarożku. Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie i odcedzamy.
Podajemy z twarożkiem tofu-malinowym, świeżo siekną miętą i malinami 😋.

Smacznego!
Kategorie do których dodano przepis:
DANIA GŁÓWNE | DESERY
Autor: Łukasz
dodano dnia: 22.08.2021
Autor oświadczył, że wpis nie został z nikąd skopiowany.
 
  Popularność:
 
  PRZEPISY
PRZETWORY (7)

PRZEKĄSKI (7)

ZUPY (4)

DANIA GŁÓWNE (16)

DESERY (4)

ŚNIADANIA (4)

KOLACJE (9)

SAŁATKI (4)


Najnowsze przepisy

Najpopularniejsze jadło
______________________________

WSZYSTKIE PRZEPISY (34)

WSZYSTKIE WPISY BLOGA (23)
buy coffee.to/zielonewyprawy
Dziękujemy za Twoje wsparcie!
  
Spaghetti z soczewicą w po...


25 listopada - Dzień bez f...



Hummus klasyczny


Roślinne klopsy a'la z Ike...


Elbrus Talon - wyprawowe b...


Klasyczne pączki na wegani...


Sałatka z zielonych pomido...


Domowa pizza na zakwasie


2 października - Światowy ...


''Gyros'' z bakłażana


Gulasz z żółciaka siarkowe...


 
                    
© 2018-2025 #zielonewyprawy | Wszelkie prawa zastrzeżone.
        Korzystanie z bloga oznacza akceptację regulaminu.