| | | |
| "Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
|
| |
POLECAMY:
 | | ZIELONE KUJAWY |
 | | BASTA |
 | | GRUPA BIWAKOWA |
 | | WEGANIZM, SPRÓBUJESZ? |
 | | OSTATNIE POKOLENIE |
 | | PETA |
 | | OTWARTE KLATKI |
|
| |
Pesto z rukoli
|
Opis przygotowania:
Składniki:
- pęczek rukoli, około 100 g
- 50 g nasion słonecznika
- 50 g orzechów nerkowca
- łyżka soku z cytryny
- jeden ząbek czosnku (świeży)
- łyżka oleju słonecznikowy lub rzepakowego
- świeżo mielony pieprz i sól do smaku
Rukolę, ziarno słonecznika, nerkowce, czosnek, sok z cytryny, olej słonecznikowy, sól i świeżo mielony pieprz, wszystko razem wrzucamy do blendera i jazda, mielimy do uzyskania pożądanej konsystencji.
Smacznego!
|
Czas przygotowania: do 15 min.Porcja na: ponad 9 osób
|
|
Autor: Łukasz dodano dnia: 05.01.2020
Autor oświadczył, że wpis nie został z nikąd skopiowany.
|
|
|
| Popularność: |
 | | |
|
| |
| | | | Wrześniowa Czarnohora
| Ładowarka rowerowa USB MD1...
| Zupa dyniowa
| Kwietniowa Połonina Piskon...
| Cena Mleka czyli proces AI...
| Tarta porzeczkowo-agrestow...
| Wielka Fatra najdziksze sł...
| Klasyczne pączki na wegani...
| Trening FBW 5x5 - trenuj e...
| Wiosenna odsłona Czerwonej...
| Sos pomidorowo-warzywny ''...
|
| | |