| | | |
| "Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
|
| |
POLECAMY:
| | ZIELONE KUJAWY |
| | OTWARTE KLATKI |
| | GRUPA BIWAKOWA |
| | BASTA |
| | AV Polska |
| | FUNDACJA VIVA |
| | WEGANIZM, SPRÓBUJESZ? |
|
| |
Pesto z rukoli
|
Opis przygotowania:
Składniki:
- pęczek rukoli, około 100 g
- 50 g nasion słonecznika
- 50 g orzechów nerkowca
- łyżka soku z cytryny
- jeden ząbek czosnku (świeży)
- łyżka oleju słonecznikowy lub rzepakowego
- świeżo mielony pieprz i sól do smaku
Rukolę, ziarno słonecznika, nerkowce, czosnek, sok z cytryny, olej słonecznikowy, sól i świeżo mielony pieprz, wszystko razem wrzucamy do blendera i jazda, mielimy do uzyskania pożądanej konsystencji.
Smacznego!
|
Czas przygotowania: do 15 min.Porcja na: ponad 9 osób
|
|
Autor: Łukasz dodano dnia 05.01.2020r. (o godzinie: 12:47)
Autor oświadczył, że wpis nie został z nikąd skopiowany.
|
|
|
| Popularność: |
| | |
|
| |
|
|
|
|
Wspieraj na buy coffee.to
Dziękujemy za Twoje wsparcie!
|
|
|
|
|
| | | | | Gulasz z żółciaka siarkowe...
| Pesto z rukoli
| Ketchup domowy
| 25 listopada - Dzień bez f...
| Zupa dyniowa
| Nasz pomysł na szczawiówkę...
| Marynowane kabaczki na pół...
| Pesto z liści rzodkiewki
| Marynowane grillowane kaba...
| Wrześniowa Czarnohora
| Sos pomidorowo-warzywny ''...
|
| | |