| | | |
| "Weganizm nie polega na byciu idealnym. Chodzi o wyrządzenie jak najmniejszej szkody, a jak największego dobra!"
|
| |
POLECAMY:
| | ZIELONE KUJAWY |
| | OTWARTE KLATKI |
| | GRUPA BIWAKOWA |
| | BASTA |
| | AV Polska |
| | FUNDACJA VIVA |
| | WEGANIZM, SPRÓBUJESZ? |
|
| |
Sól Kala Namak |
Ten składnik użyto w 1 przepisie.
|
Przeliczniki składnika:
szczypta to około: 1 głyżeczka to około: 6 głyżka to około: 12 g
Opis składnika:
Sól Kala Namak (czarna sól), wydobywana jest m.in. w Pakistanie, Indiach i Bangladeszu. Można ją często spotkać w kuchni wegan ze względu na jej smak przypominający jajko.
|
|
|
| |
| | | | Na późnoletnim Świdowcu
| Wrześniowa Czarnohora
| Klasyczne pączki na wegani...
| Wiosenna odsłona Czerwonej...
| Fasolka po bretońsku na we...
| Spaghetti z soczewicą w po...
| Rockland Poncho Storm - re...
| Pesto z rukoli
| Gofry ziemniaczane z pesto...
| Elbrus Talon - wyprawowe b...
| Marchewka po Koreańsku na ...
|
| | |